بسته بندي کاربردهاي بسيار گسترده در ابعاد مختلف يک محصول بعهده دارد و نقش بسته بندي تاثير بزرگي بر گستره بازار و عرضه و تقاضا دارد.به طوريکه سررسيد اختصاصي 99 و چاپ سررسيد تبليغاتي هم مستثني از اين مسئله نيستند.
آژانس خبري چاپ و بسته بندي ايران، در اين راستا نگاهي ميکنيم به اهميت و نقش بسته بندي در انجماد مواد غذايي؛ در حين انجماد ، بيشتر فرآورده هاي غذايي منجمد بسته به ميزان رطوبت آنها تا 9 درصد انبساط مي يابند. بر اين اساس مواد بسته بندي غذايي منجمد براي اين تغييرات بايد مستحکم و از انعطاف پذيري مناسبي بر خوردار باشند. انتخاب مواد بسته بندي مناسب براي انجماد کليد مؤثر بودن محصول است. نکات اساسي که بايد هنگام بسته بندي مواد غذايي منجمد در نظر بگيريد:
بسته بندي بايد امکان تحمل دماي بين صفر تا 40 درجه را دارا باشد، همچنين از جذابيت تصويري مناسب برخوردار باشد، بسته بندي بايد پايداري ، انجماد ، ذخيره سازي ، حمل و نقل و گاهي فشار تحت پخت را تحمل نمايد، لبه هاي تيز (در صورت وجود) محصول غذايي منجمد را به خوبي بسته بندي کند.
گزينه هاي رايج براي بسته بندي مواد غذايي منجمد شامل قوطي ها، مقوا ، کاغذ پوشش دار و مواد پلاستيکي انعطاف پذير و سفت است. سبزيجات تازه ، ميوه ها و گوشت هاي پوشيده شده نيز از بسته هاي ساده کوچک استفاده مي کنند.
اما بهترين مواد براي بسته بندي غذايي منجمد کدامند؟
فيلم پلي اتيلن (pe) مي توانند درجه حرارت تا 40 درجه را بدون کاهش کيفيت فيلم تحمل کنند. اين محصول مقاومت مکانيکي خوبي در برابر سوراخ شد و آسيب ديدگي در حين حمل و نقل دارند. علاوه بر اين ، فيلم هاي pe قابليت چاپ پذيري خوبي دارند و مي توانند براي محافظت بيشتر لايه بندي شوند.
انواع مختلف پلاستيک مانند hdpe ، ldpe ، پلي پروپيلن و غيره براي ساخت بسته بندي مواد غذايي منجمد استفاده مي شود. اين شامل بسته بندي هاي کوچک ، بسته بندي مستحکم و انعطاف پذير ، همچنين در بعضي مواقع بسته بندي يکبار مصرف مي شود. اين پلاستيک مطلوب مي تواند طيف گسترده اي از دما را تحمل کند و عايق بندي محصولات از محيط بيروني را فراهم مي کند.
پلي اتيلن ترفتالات ( bopet ) مي تواند در برابر تغيير ناگهاني دما مقاومت کند. از اين رو، به طور کلي براي استفاده جوش در کيسه يا مايکروويو ظروف محصول منجمدبکار گرفته مي شود. همچنين بسته بندي مواد غذايي منجمد سفت و سخت نيز از مشتقات pet استفاده مي کند.
مقوا و کاغذ چند لايه؛ اين موارد معمولاً در محصولات fmcg مانند بستني، آب ميوه هاي تازه و غيره مشاهده مي شود. اما اين بسته بندي پس از خارج کردن محصول از فريزر ، عمر محدودي دارد.
قوطي هاي قلع، قوطي هاي قلع مواد سنتي بسته بندي مواد غذايي منجمد هستند. با اين حال ، برندهاي شناخته شده هنوز براي حفظ هويت نام تجاري خود از قوطي هاي قلع استفاده مي کنند.


منبع: آژانس خبري چاپ و بسته بندي


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بندي ,بسته ,مواد ,منجمد ,غذايي ,محصول ,بسته بندي ,غذايي منجمد ,بندي مواد ,مواد غذايي ,براي بسته ,مواد غذايي منجمد ,بندي غذايي منجمد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Hayden Mary امور فرهنگی کتابخانه های عمومی قوچان درب اتوماتیک ، کرکره اتوماتیک ، کرکره برقی ، سایبان برقی ، دوربین مداربسته ، دزدگیر ، اعلام حریق ، قفل دیجیتال، کنترل تردد سوله سازی نورگل یشیلچای صندلي آويز وبلاگ فروشگاه اینترنتی 19 کالا خرید و فروش و رهن و اجاره Kose